Članska ekipa ŽOK Šentvid||

Ženski odbojkarski klub Šentvid deluje že vse od leta 2000 in ima za seboj zelo razgibano zgodovino nastopov v tekmovanjih za državno prvenstvo v mlajših kategorijah in članskem državnem prvenstvu. Tri sezone je članska ekipa  zelo uspešno nastopala tudi v 1. DOL in se prebila tudi v finale Pokala Slovenije.  A ker so članski uspehi močno prehitevali organizacijo in finančne sposobnosti kluba, smo se od leta 2010 načrtno osredotočili predvsem na kvalitetno delo z mladimi igralkami in izstopili iz članske konkurence. Pred dvema letoma pa smo se odločili, da je čas da svoje znanje mlade igralke pokažejo tudi v članski konkurenci. In po dveh letih uspešnih nastopov v 3. DOL, jim je v letošnji sezoni 2015-2016 uspelo s kar 14 zmagami in le dvema porazoma pridobiti pravico nastopa v drugoligaški konkurenci, ki jo igralke že nestrpno pričakujejo.

Člansko ekipo so sestavljale igralke: Maja Florjančič, Ana Florjančič, Lori Vrankar, Zala Bergoč, Ajda Bergoč, Jolanda Hozjan, Nika Hrovat, Ana Kovač, Špela Petan, Eva Zatković, Urša Herič, Pia Patricia Štih, Ana Torkar, Maša Orelj, Nika Benedik Bevc, Lea Jakopič. Obenem moramo za odlično in predvsem požrtvovalno delo z igralkami pohvaliti trenerko Jelko Lenard in trenerja ter predsednika kluba Boštjana Gärtnerja.ŽOK Šentvid skupinska

 

Seveda pa je v zaledju teh igralk še več kot 100 mladih igralk, ki zavzeto trenirajo in nabirajo znanje in izkušnje na tekmovanjih mlajših selekcij pod budnim očesom šentviških trenerk mljaših selekcij Tadeje Veit, Ane Florjančič, Simone Fabjan in Alje Premože.