Treningi_september_2018||urnik_september_10_14_09_2018
Pred nami je že nova odbojkarska sezona in zato vam posredujemo nekaj informacij za lažjo našo in vašo organizacijo v prihodnjih tednih.
 
Prvi trening (+sestanek) bo za vse igralke v ponedeljek 19. avgusta  po spodnjem urniku.

-Mladinke 1/ Članice = 9-11 – dvorana Vižmarje Brod
-Kadetinje/Mladinke 2 = 15:30-17 dvorana Maks Pečar
-Deklice =18:30-19:30 Šentvid, Bokalova 14
-Mala in mini odbojka =17:30-18:30 Šentvid,Bokalova 14

V kolikor se prvega treninga ne morete udeležiti, javite trenerjem ali na klubski mail (zoksentvid@gmail.com), kdaj vas lahko pričakujejo. 

urnik_avgust Avgusta se trenira na lokacijah:

-Šentvid (mivka) – Bokalova 14
-Športna dvorana pri OŠ Vižmarje Brod, Na gaju 2
-Športna dvorana pri OŠ Maks Pečar – Črnuška 9  

Urnik za sezono bo znan konec avgusta/začetek septembra, saj prej ne bomo imeli informacij s strani šol glede terminov najema telovadnic.

Dokončna porazdelitev igralk po ekipah bo narejena po zaključku pripravljalnih treningov v avgustu, zato je trenutno urnik narejen po starostnih kategorijah, saj boste igralke iste starostne kategorije trenirale skupaj na dveh igriščih pod vodstvom celotne trenerske ekipe. Če so kakšne dileme ali vprašanja se lahko obrnete  z njimi na klubski mail ali direktno na trenerki Ano Florjančič in Marušo Pungartnik.

POMEMBNO: Za potrditev članstva v klubu in treniranja v sezoni 2019-2020 in registracijo pri OZS v okviru novih pravilnikov, mora vsaka igralka (za mladoletne tudi starši) izpolniti obrazce (v prilogi):
– Pristopna izjava
– Podpis staršev 
 
in jih prinesti na prvi trening ali poslati v kompletu na naslov društva (ŽOK Šentvid, Prušnikova 51, 1210 Ljubljana Šentvid) najkasneje do 25. avgusta 2019!
 
Tukaj so še OSNOVNE INFORMACIJE ob začetku sezone, kjer piše glede članarine/vadnine, števila treningov itd…