IMG_5992||IMG_6161||IMG_6034||IMG_5957

V nedeljo 11. junija so mlade odbojkarice iz celotne Ljubljane in okolice ponovno uživale na peščenih in travnatih igriščih v ŠRC Športnega društva Šentvid-Ljubljana, kjer se je odvijala že šesta Poletna Odbojkariada. Festival odbojke na mivki, ki je potekal v organizaciji Ženskega odbojkarskega kluba Šentvid, je privabil skoraj  200 odbojkaric, njihove prijatelje in starše ter ljubitelje odbojke.

V dopoldanskem času so potekale tekme trojk v kategorijah mini in male odbojke, kjer je tekmovalo 28 ekip, v popoldanskem času pa so odlično odbojko na mivki prikazala starejša dekleta. V kategorijah parov (deklet rojenih leta 2000 in mlajše) se je za naslov najboljših na Odbojkariadi 2017 borilo kar 28 ekip. Domače šentviške odbojkarice so na veselje domačih pobrale veliko medalj v vseh kategorijah – 3 v mali odbojki, 2 v mini odbojki in srebro pri parih.

Odbojkarsko dogajanje je popestril še animacijski program z zumba ogrevanjem, ter kolo sreče s prostovoljnimi prispevki, s katerim so šentviške odbojkarice zbirale sredstva za nakup novih žog.

Ženski odbojkarski klub Šentvid se ob tej priliki tudi zahvaljuje vsem donatorjem nagrad za kolo sreče, drugim podpornikom in glavnemu sponzorju podjetju Žlindra d.o.o. , Športnemu društvu Šentvid-Ljubljana in podjetju Ten- Igra za gostiteljstvo dogodka na njihovih športnih površinah ter Četrtni skupnosti Šentvid, ki nas vsako leto podpre pri izvedi dogodka.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”8″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” maximum_entity_count=”500″]